صفحه اصلی          قوانین آموزشی          تقویم آموزشی          سایتهای مرتبط          نظرها و پیشنهادها          ارتباط با ما

تاریخ خبر :          30/07/99          9:18
    عنوان خبر : آغاز ثبت نام وام دانشجویی در سامانه صندوق رفاه وزارت علوم
  خلاصه خبر :   آغاز ثبت نام وام دانشجویی در سامانه صندوق رفاه وزارت علوم

به اطلاع تمامی دانشجویان متقاضی وام دانشجویی میرساند سامانه ثبت درخواست وام دانشجویی از امروز 30 مهرماه 99 در سامانه www.swf.ir باز شده است.وتا تاریخ 20آذرماه فعال میباشد.جهت ثبت نام به این سایت مراجعه نمائید..جهت ثبت نام وارد سایت بالا شده آیکون پورتال دانشجویی رو انتخاب کرده ودر صورتی که تا به حال از وام در ترمهای گذشته استفاده نکرده باشین ابتدا در قسمت ثبت نام سایت اطلاعات شخصی را وارد کرده و بعد وارد پورتال دانشجویی شده و درخواست وام خود را ثبت نمائید.درضمن بعداز درخواست وام باید به بانک قرض الحسنه مهر ایران در شهر خود مراجعه نموده ومدارک مربوط را تکمیل نمایئد و از تمامی مدارک یک سری نسخه به اموردانشجویی تحویل دهید.(مراجعه به بانک برای دانشجویانی است که برای بار اول میخواهند از تسهیلات وام استفاده نمایند)در صورت داشتن سوال با امور دانشجویی داخلی 11 تماس حاصل نمائید.

منبع خبر :  امور دانشجویی
    نویسنده خبر :  امور دانشجویی